Waterontharders van Omega

De waterontharder oplossing door BWC

BWC – Best Water Choice ontwikkelt en produceert al 25 jaar Omega waterontharders en garandeert de kwaliteit van elk toestel. Klanttevredenheid is van het grootste belang voor BWC, die ook prioriteit geeft aan duurzaamheid door ervoor te zorgen dat hun systemen tot 20 jaar meegaan zonder dat er onderhoud nodig is, terwijl kalkaanslag, die de efficiëntie van het apparaat negatief beïnvloedt, wordt vermeden. Bovendien zijn zij als Nederlands bedrijf bij uitstek geschikt om oplossingen op maat te bieden die speciaal zijn ontworpen met het oog op de Nederlandse minerale samenstelling!

Klanttevredenheid en duurzaamheid

Tevreden klanten staan bij Omega voorop. Zij doen er alles aan om hun klanten naar tevreden te helpen. Bij Omega heeft klanttevredenheid daarom de hoogste prioriteit. En met hun duurzame waterontharders is het gemakkelijk te zien waarom! Deze duurzame apparaten hebben geen onderhoud nodig en leveren kalkvrij water – waardoor apparaten langer meegaan en energiekosten worden bespaard dankzij de kalkreductie.

Nederlands bedrijf gespecialiseerd in waterontharder producten

Voor Nederlandse huishoudens verschilt de minerale samenstelling van het water per regio. Deze unieke eis vraagt om een specifiek type waterontharder – Omega waterontharders zijn ideaal! De Omega waterontharders zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse consument. Deze innovatieve systemen zijn speciaal ontworpen om aan alle behoeften te voldoen – van compactheid en zuinigheid tot superieure prestaties in elke regio.

Schoon, veilig drinkwater en 100% kalkvrij

Omega waterontharders zijn jouw garantie voor schoon, veilig water – 100% kalkvrij! Ontdek het waterontharder kalkvrij zacht water systeem van Omega. Deze waterontharding-systemen voldoen niet alleen aan de hoogste normen van twee vooraanstaande internationale organisaties voor inspectie en kwaliteitscontrole, maar hebben ook een topwaarde. Met Omega in huis kun je er zeker van zijn dat zowel aan comfort- als gezondheidseisen wordt voldaan.

Ontvang geheel vrijblijvend jouw offerte

Onze installatie specialisten vertellen je precies wat de beste oplossing voor zacht kalkvrij water voor jouw woning. Ontvang geheel vrijblijvend deskundig advies, bespreek je persoonlijke mogelijkheden en maak vandaag nog een afspraak.

Omega Zacht Watersysteem
Waterontharder kalkvrij zacht water systeem van Omega