Waterontharder kalkvrij zacht water systeem van Omega

Kies voor een Omega waterontharder water systeem bij Baderie Oisterwijk

Geniet van de voordelen van kalkvrij water met Omega Waterontharder. Je hoeft nooit meer je badkamertegels te schrobben en kunt comfortabel douchen zonder een droge, geïrriteerde huid, dankzij de geavanceerde antikalktechnologie voor antikalk water. Geniet van glazen die streeploos blijven na de afwas en thee of limonade met een betere smaak – en dat allemaal met één simpele aankoop bij Baderie Oisterwijk! Plus geen onderhoudshoofdpijn: vul af en toe zout bij en laat de computer de rest voor je doen!

Welke waterontharder is het beste?

Weet je niet zeker welke waterontharder het beste is voor jouw huis? Wij leggen je het verschil uit tussen de Omega 100, Omega 200, Omega 400 en Omega 600. Hoe werkt een waterontharder? Wat kost een waterontharder systeem? Wat is de hardheidsgraad van het water in je omgeving? Onze specialisten weten het en helpen je graag, maak vandaag nog jouw afspraak.

Kalkvrij water systeem met Omega waterontharder

Omega waterontharders verkooppunt en installatie-expert

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert Baderie Oisterwijk het model Omega die bij jouw situatie past. Omega geeft 15 jaar volledige garantie.

Voordelen onthard kalkvrij water:

  • besparing op reinigingsproducten (waspoeder, vaatwasser tabletten, zeep en shampoo)
  • sneller en minder schoonmaken, geen kalkaanslag op kranen en glazen douchewanden
  • soepelere huid, geen jeuk na het douchen
  • geen kalkaanslag in apparatuur -> dure apparaten gaan langer mee
  • kostenbesparend
  • lagere energiekosten
  • minder chemicaliën in het milieu
  • apparatuur gaat langer mee

Hoe werkt een Omega Waterontharder in de praktijk?

Zacht Water Kalkvrij Water Ontharding Uitleg Omega

Ontvang geheel vrijblijvend jouw offerte

Onze installatie specialisten vertellen je precies wat de beste oplossing voor zacht kalkvrij water voor jouw woning. Ontvang geheel vrijblijvend deskundig advies, bespreek je persoonlijke mogelijkheden en maak vandaag nog een afspraak.

Waterontharders van Omega