Baderie Smits

Maak kennis met Het Baderie Comfort. De meest persoonlijke en aangename weg naar uw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details.

Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik. Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien en elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct wanneer u een badkamer van Baderie binnenstapt.

Showroom

Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw droombadkamer. U bent tijdens openingstijden altijd van harte welkom om binnen te lopen en inspiratie op te doen. Graag willen wij u hierbij helpen en daarom adviseren wij u om van te voren even te bellen of een afspraak te maken via het contactformulier of de e-mail. Dan zijn we er expliciet voor u.

Stappenplan

Uw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek 5-stappenplan om de totstandkoming van uw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo onstaat de slimste vorm van genieten, ook bij u thuis. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie denken we graag met u mee zodat u niet alleen een hele mooie badkamer krijgt maar ook een slimme praktische. Ook dat is Het Baderie Comfort!

Complete badkamers

Baderie Smits heeft een serie complete badkamers samengesteld die u in onze Baderie Showroom te Oisterwijk kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3-D ontwerp op maat gemaakt zodat deze naadloos aansluit op uw wensen.

Ervaar Het Baderie Comfort in onze showroom. U ontvangt dan meteen ons gratis Badkamerhandboek, boordevol inspiratie, tips en ideeen. Of kijk op baderie.nl voor meer inspiratie! Wij hopen u snel in onze showroom te mogen ontvangen.

Bezoek onze Badkamer Showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Smits