Vloertegels: de basis van het interieur

De basis van het interieur is de vloer. Dit begrijpen wij als vloerenspecialist erg goed en daarom hebben we een zeer ruim assortiment aan vloertegels gepresenteerd op mooie ruime vloervlakken in onze showroom van 700m² in Oisterwijk.

Het aanbod badkamertegels bestaat uit tegels waar genoeg grip op zit en die geen vocht opnemen. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren.

In onze showroom krijg je advies op maat

Wanneer je overweegt de badkamer een opknapbeurt te geven, is het betegelen van de vloer een uitstekende manier om de ruimte direct te transformeren. Vloertegels zijn er in zoveel verschillende vormen, maten, kleuren en materialen dat het soms moeilijk is om te weten waar te beginnen. In onze showroom krijg je alle adviezen die je nodig hebt om de perfecte badkamertegel te kiezen.

Bezoek onze Badkamer Showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Smits